top of page
header_kontakt-DeNoiseAI-standard.jpg

Vilkår og betingelser:

Ombooking

Jeg tilbyr altid fri ombooking dersom avtalt fotografering ikke skulle passe, siden jeg vet at familielivet kan by på sykdommer og uforutsette ting. Jeg gjør mitt beste for å finne en ny passende tid hvor vi kan gjennomføre fotograferingen.

Reservasjonsavgift

Reservasjonsavgiften for portrettfotografering er 1500kr og faktureres ved signering av avtale, resterende beløp faktureres straks etter fotograferingen, og skal være betalt før bildene leveres

 

Betalt reservasjonsavgift garanterer datoen og tilbakebetales ikke. Bookingsavgiften betales innen 14 dager fra motatt faktura, og dras av totalsummen. Bookingen er bekreftet ved påskrevet avtale og betalt bookingsavgift.

For bryllupsfotografering er reservasjonsavgiften 30% av totalsummen. Reservasjonsavgiften betales innen 30 dager etter bestilling og trekkes av fra sluttregningen. Ved avbestilling senere enn 2 måneder før bryllupet belastes totalt 50% av beløpet.

Bestilling er bekreftet ved underskrevet avtale og betalt reservasjonsavgift.

Levering

Bildene leveres i JPG og er fullt bearbeidet. De leveres i et privat webgalleri (jeg bruker Pixieset). Der har jeg valgt ut de beste bildene, renset bort duplikater, der dere blinker og lignende.

Galleriet gjøres klart til nedlasting når fakturaen på resterende beløp er utført og er publisert i 14 dager, så husk å laste ned alle bildene dine, samt sikkerhetskopi.

 

 

Vilkår

Det er ikke tillatt å redigere eller endre bildene etter levering, inkl filter. Er det ønske om noen bilder i svart/hvitt? Si i fra, så fikser jeg det. Dere får gjerne nevne meg med navn eller tagge meg i innlegget hvis dere publiserer et bilde. (@momentsbystinecamilla).

 

Kunden er kjent med min bildestil, og forstår at tidligere eksempler på arbeidsmateriale kan skille seg fra leverte bilder. Jeg gjør altid mitt ytterste for å finne det beste lyset og bakgrunn for bildene.

Etter opphavsloven er jeg som fotograf eier av bildene. Ved kjøp av digitale filer gis et begrenset eierskap til kunden, med følgende betingelser: De digitale bildene er solgt kun til personlig bruk, de kan ikke videreselges eller brukes kommersielt uten skriftlig avtale med fotograf.

Jeg bruker kun bildene i min markedsføring etter avtale med deg.

Jeg sikkerhetskopierer bildene umiddelbart etter at vi er ferdige med dagen, og risikoen for at noe skal skje med bildene er minimal. Men skade på bilder eller kamerautstyr kan oppstå slik at fotograferingen ikke kan gjennomføres som avtalt.

Hvis jeg skulle bli alvorlig syk og ikke kan gjennomføre fotograferingen, gjør jeg mitt beste for å finne en erstatter for oppdraget dersom oppdraget er datobestemt.

 Ditt navn, telefonnummer, adresse og mailadresse lagres hos meg for vår kommunikasjon og for levering av bildemateriale.

bottom of page